ΤΟ Secret γεμίζει ξανά συναισθήματα

«Mέσα στις φωνές των συναισθημάτων η ανάγκη να ακούσει η καρδιά μας τον χτύπο του έρωτα, δυναμώνει κ περιμένει το απόλυτο σκίρτημα…..

Η Μακρίνα Σαββάογλου με τον Νίκο Σεϊδαρίδη στο τραγούδι κ τον Σταύρο Αγαπατιάν στο πιάνο είναι αποφασισμένοι να φωνάξουν με την αλήθεια τους σε κάθε καρδιά «Ξύπνα συναίσθημα».

 

Σαββάτο 10 Σεπτεμβρίου 2016 κ ώρα 21:30 – Secret Terrace Lounge του ξενοδοχείου Anatolia  της Θεσσαλονίκης (Λαγκαδά 13)

Τιμή Εισόδου: 10 €  με 1 ποτό ή 2 μπύρεςΧαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode