Τι έχει αυτή η DOCA;

Πέρα από τις μικρές χαριτωμένες μπουκλίτσες του Finesse, το βλέμμα σου πρέπει να κεντράρει στη Μ*Ο*Ν*Α*Δ*Ι*Κ*Η τσάντα που κρατώ στα χέρια μου. Η τσάντα μου έχει το μύθο της.

Η Ελληνική εταιρεία DOCA για 2η χρονιά δημιούργησε μία συλλογή από τσάντες και πορτοφόλια αφιερωμένη στα Παιδικά Χωριά SOS. Η σειρά Aesop Fables είναι εμπνευσμένη από τους Μύθους του Αισώπου και θα υποστηρίξει τα μικρά παιδιά, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών τους.

 

 

Η ιστορία της DOCA bag μου: Τα βατράχια που ήθελαν ένα βασιλιά
Οι βάτραχοι ήταν στεναχωρημένοι πολύ γιατί δεν είχαν κάποιον για βασιλιά. Έτσι, έστειλαν απεσταλμένους στον Δία και του ζήτησαν να ορίσει κάποιον. Ο Δίας, είδε την βλακεία τους και τους έριξε στη λίμνη ένα ξύλο. Στην αρχή φοβήθηκαν και κρύφτηκαν στο βυθό της λίμνης. Με το πέρασμα του χρόνου όμως και βλέποντας ότι το ξύλο έμενε ακίνητο, άρχισαν να ξεθαρρεύουν μέχρι που του πήραν τον αέρα, ώσπου στο τέλος ανέβηκαν και επάνω του. Δεν τους άρεσε όμως γιατί το ξύλο ήταν πολύ νωθρό, έτσι στείλανε και πάλι απεσταλμένους στον Δία ζητώντας να τους αλλάξει τον βασιλιά. Ο Δίας ενοχλημένος τους έστειλε ένα χέλι. Μα ούτε με το χέλι έμειναν ευχαριστημένοι γιατί το θεώρησαν ανόητο κι έτσι πήγαν για τρίτη φορά στον Δία. Ο Δίας αγανακτισμένος τους έστειλε ένα νερόφιδο, το οποίο άρχισε να κυνηγάει, να πιάνει και να τρώει ένα-ένα τα βατράχια.

Καμιά φορά, ίσως είναι προτιμότερο να έχεις για αρχηγό κάποιον αδρανή αλλά άκακο, παρά κάποιον δραστήριο και κακό.

IMG_4060

 

 

Δες τις υπόλοιπες τσάντες-μύθο εδώ! 
**ευχαριστώ την Ιωάννα και Φανή για τις φωτογραφίες!
#ladysnote : δεν είναι απλά μία τσάντα είναι μία κίνηση αγάπης!


Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!



Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode