10+ 1 εκδηλώσεις για τον πιο Ροζ Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη!

Το παράρτημα του «Άλμα Ζωής» της Θεσσαλονίκης δηλώνει κάθε στιγμή την ενεργή του παρουσία στη πόλη μας! Πόσο μάλλον το μήνα Οκτώβρη, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο ροζ χρώμα.

Ένας γεμάτος Οκτώβρης, γράψε ημερομηνίες, μέρη και ώρες για να τα προλάβεις όλα!!

 

#Τετάρτη 4/10: Στις 7:30 μμ θα φωταγωγηθεί το κτήριο του συλλόγου (Παύλου Μελά 38) στο χρώμα ΡΟΖ! Ένα μεγάλο ροζ πάρτι θα ξεκινήσει από την οδό Παύλου Μελά μαζί μαζί με μουσική, παρουσίαση του Επετειακού Ημερολογίου του Συλλόγου για τα δέκα χρόνια! Δε θα λείψουν οι λουκουμάδες από τον Κόκκινο Σκούφο, οι Πίτες της Βούλας και πολλές άλλες εκπλήξεις.

#Δευτέρα 2 – 6/10: Θα πραγματοποιηθεί εβδομάδα δωρεάν εξετάσεων σε συνεργασία με το ΓΕΝΕΣΙΣ (τα ραντεβού έχουν ήδη κλειστεί)

#Πέμπτη 5 /10: «Pillow Project» κατασκευάζουμε 600 μαξιλάρια στο κατάστημα της coco-mat στην Ανδριανουπόλεως 24, στις 6 μμ, για τις γυναίκες με μαστεκτομή και παράλληλα ενημέρωση για τη πρόληψη από την κα Γιώτα Σασσοπούλου, χειρουργό μαστού Δρ Ιατρικής Σχολής.

#Σάββατο 7/10:Εκπαιδευτικό Σεμινάριο, στη Λέσχη Θεσσαλονίκης, Λεωφ. Νίκης 63, με θέμα: «Η εξέλιξη της χειρουργικής του μαστού. Μια πολυετής εμπειρία από το χθες στο αύριο», με ομιλητή τον κο Συμπιλίδη Γεώργιο χειρουργός μαστού ΓΕΝΕΣΙΣ, τ. Διευθυντής Κλινικής Μαστού ΑΝΘ Θεαγένειου.

#Σάββατο 14&15/10: Η ΕΧΕΜ διοργανώνει δωρεάν εξετάσεις και ομιλίες στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (χωρίς ραντεβού, με σειρά προτεραιότητας)

#Δευτέρα 16/10: Επιστημονική Ομιλία με θέμα τη πρόληψη με τον κο Κοντούλη Θεόδωρο, χειρουργός μαστού, στο Πολιτιστικό Κέντρο Εύοσμου, στις 7μμ

#Παρασκευή 20/10: Παρουσίαση του Pink Ribbon Bracelet της Estee Lauder από τον Douka, για τον καρκίνο του μαστού, στο Attica Mall, στις 6:30 μμ

#Σάββατο 21/10: Ημερίδα με θέμα: Το αύριο της θεραπείας στο σήμερα: Γνωρίζω-Αντιμετωπίζω, Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, 11 πμ – 3 μμ

#Σάββατο 21-22/10: Αγώνες Crossfit για τον καρκίνο του μαστού στον Πολυχώρο του Coach16polis στο Ωραιόκαστρο

#Δευτέρα 23-24/10: Photoshooting for breast cancer, σε συνεργασία με το 4th floor Studio, Τσιμισκή 67, 10πμ-8μμ. Πήγαινε να βγάλεις τη φωτογραφία σου και γράψε το μήνυμα σου για τις γυναίκες που νοσούν!

#Δευτέρα 30/10: Μουσική βραδιά στο Regency Casino για το Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης

 

Μπορείς να ενημερώνεσαι για τα νέα του συλλόγου εδώ! 

 

 

 Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode