2 λόγοι για να παθιαστείς με το CHIC The Beauty Lounge!

Για εσένα που ζεις στα ανατολικά της όμορφης Θεσσαλονίκης μας, ξετρύπωσα έναν χώρο ομορφιάς που θα λατρέψεις μόλις μπεις μέσα!!

Εγώ επισκέφτηκα το χώρο του CHIC The Beauty Lounge  και υπέρ-ευχαριστήθηκα το μανικιούρ πεντικιούρ και τη μοναδική μάσκα ποδιών… Περιττό να σου αποκαλύψω πως το μανικιούρ κράτησε κοντά μήνα!

Δύο λόγοι που παθιάστηκα είναι το μανικιούρ & το πεντικιούρ της Σοφίας, λάτρεψα την άψογη εξυπηρέτηση & ερωτεύτηκα την ενέργεια όλου του χώρου! 

Για δες τις insta-moments μου…

Και όσο για το μανικιούρ τι να σου πω;;;

η εικόνα μιλάει από μόνη της….

 

 

 

Αν θέλεις να μαθαίνεις νέα για το CHIC The Beauty Lounge μπορείς να ενημερώνεσαι μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook.Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode