7 + 2 νυφικά από ταινίες που ξεχώρισα!

Ορισμός: Νυφικό ονομάζεται το φόρεμα που φοράει η νύφη στον γάμο. Το συνηθισμένο του χρώμα στις δυτικές κοινωνίες είναι το λευκό ενώ στις αντίστοιχες της Άπω Ανατολής, συνηθίζεται το κόκκινο χρώμα. Τα νυφικά συνήθως είναι μακρυά φορέματα.

& αφού σου έδωσα τον ορισμό έλα να ανακαλύψουμε μαζί τα 7 + 2 νυφικά φορέματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις μέσα από ταινίες και έδωσαν το δικό τους ορισμό στη λέξη «νυφικό».

# «The hunger games: Catching fire»

#»The young Victoria»

 

#»Coming to America»

 

#»Enchanted»

#»Sex in the city»

#»Runaway Bride»

#»Twilight»

#»Star Wars: Episode II «

#»Bride Wars»

*Αν με ρωτάς εμένα το τελευταίο μου άρεσε, περισσότερο από όλα!


Tags:


Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode