Γίνε η instagramer της παραλίας με την Artisti Italiani Home

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και επηρεασμένη από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η Artisti Italiani Home παρουσιάζει τη νέα της Beach Collection – Summer 2018. Τα έντονα χρώματα του καλοκαιριού, τα εντυπωσιακά μοτίβα και η αίσθηση της θάλασσας ενώνονται και πλημμυρίζουν τη νέα ολοκληρωμένη συλλογή.

Αυτό το καλοκαίρι συνδυάστε τις απορροφητικές και εντυπωσιακές πετσέτες pestemal και τις πρακτικές ομπρέλες παραλίας. Εμπνευστείτε από τα χαρούμενα χρώματα και σχέδια της συλλογής και εντυπωσιάστε σε κάθε σας εμφάνιση. Απλώστε στην αμμουδιά τιςστρογγυλές πετσέτες pestemal με κρόσια, όπως οι Instagramers, και βγάλτε τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες στην παραλία.

Απολαύστε το φετινό καλοκαίρι με την υπογραφή της Artisti Italiani Home που συνδυάζει αρμονικά την ιταλική φινέτσα και το διαχρονικά κομψό στυλ σε πολύ προσιτές τιμές.

Η νέα Beach Collection – Summer 2018 της Artisti Italiani Home είναι διαθέσιμη σεεπιλεγμένα σημεία πώλησης, σε όλη την Ελλάδα.

 

 Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode