Γράψε το μήνυμα σου σε μία σοκολάτα!

Ήξερες πως υπάρχει Ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη το οποίο μεταφέρει το μήνυμα που εσύ επιθυμείς πάνω σε σοκολάτα;;

Μπορείς απλά να επικοινωνήσεις μαζί με το Ζαχαροπλαστείο μέσω Facebook ή απλά να τηλεφωνήσεις ή ακόμα και να περάσεις από το ζαχαροπλαστείο και να παραγγείλεις το τι θέλεις να γράφει πάνω τη σοκολάτα σου!!

Αν βρεθείς από τη Βενιζέλου, εγώ θα σου πρότεινα να μπεις μέσα στο μικρό ναό της σοκολάτας!! Ίσως βρεις μία σοκολάτα με ένα γλυκό μήνυμα για τον καινούργιο σου συνάδελφο που τυχαίνει να είναι και κουκλί!

Μπορεί να βρεις και μηνυματάκια πάνω στη σοκολάτα που αναφέρονται για τη καλύτερη γιαγιά του κόσμου…που δεν είναι άλλη από τη δική σου γιαγιά!!!

Ότι κι αν σκεφτείς να γράψεις πάνω στη σοκολάτα σου, μόνο γλυκά θα διαβαστεί… 😉

**Ακόμα & ένα μήνυμα χωρισμού έχει άλλη γλύκα όταν προσφέρεται πάνω σε σοκολάτα!!! Διαφωνείς;;

notes:

MUA: Καλογήρου Αισθητική

Hairstyling: Finesse Coiffures PP Germanou

Styling: RENE

Shoes: Excel 

Φιλοξενία χώρου: Anatolia Hotel & Villas 

Accessories: C’ est la vie creations 

Flower: Fiorentino

Μπαλόνια: Το πυροτέχνημα 

Photographer: Karto Photography 


Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode