Κέᾰρ, η Ελλάδα μέσα από μία σειρά καλλυντικών προϊόντων!

Κάθε προϊόν Κέᾰρ  όταν  το ανοίγεις,  νιώθεις τις αχτίδες του ζωοδότη ήλιου να σε ζεσταίνουν, την αλμύρα της θάλασσας και τη ροή της αγνής ενέργειας από την αιώνια ελληνική φύση της.

Η Κέᾰρ  ξεκίνησε το ταξίδι της στον χρόνο – εντάσσοντας την αποτελεσματικότητα της ελληνικής φύσης στην καθημερινή προσωπική  φροντίδα, μέσα από προϊόντα που είναι διαχρονικά, μη τοξικά, ασφαλή και φυτικά.

Καθε προϊόν Κέᾰρ είναι συσκευασμένο σε γυαλί, διακοσμημένο με αρχαία ελληνικά σύμβολα και χρώματα και συνδυάζει την μοντέρνα τεχνογνωσία με την εμπειρία αιώνων.

Τα προϊόντα  Κέᾰρ είναι αγνά και αποτελεσματικά, με φυσικό κερί μέλισσας, ελαιόλαδο, δραστικά βότανα και αιθέρια έλαια, σέβονται την επιδερμίδα και αποκαθιστούν την φυσική ομορφιά σου! Δημιουργήθηκαν με στόχο την προστασία και την αναζωογόνωση της επιδερμίδας, τη βελτίωση της φωτεινότητας και την λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.

 

Η σειρά Κέᾰρ Face & Body προσφέρει τα καλύτερα στοιχεία της φύσης για να καλύψει την ανάγκη του δέρματος για καθαρισμό, ενυδάτωση, θρέψη και αντιοξειδωτική προστασία, μέσα από προϊόντα που είναι ασφαλή, μη τοξικά, υπερ-συμπυκνωμένα και μακράς διάρκειας. Τα προϊόντα Κέᾰρ  παράγονται σε πιστοποιήμενα εργαστήρια, σύμφωνα με τους Κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης από εγκεκριμένες πρώτες ύλες που επιλέγουμε από οικογενειακά αγροκτήματα.

 

 

Χωρίς:

  • τεχνητά αρώματα

  • συνθετικά χημικά

  • τοξικά συντηρητικά

  • άλλα μη ασφαλή συστατικά

  • ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Δεν δοκιμάζεται κανένα προϊόν σε ζώα

 Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode