Μία ροζ υπενθύμιση στο νεσεσέρ σου!

Περισσότερες από 50.000 γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού κάθε χρόνο. Μέσα από μια έγκαιρη διάγνωση, σε 97% των περιπτώσεων, είναι δυνατόν να ξεπεραστεί αυτή η ασθένεια, ειδικά και κυρίως χάρη σε οργανώσεις και ενώσεις που υποστηρίζουν και συμβουλεύουν τους ασθενείς, από την αρχική ανάλυση μέχρι την περίθαλψη μετά την επέμβαση και τις θεραπείες μετά τη θεραπεία.

 

Η WYCON στηρίζει τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού μέσα από ένα μοναδικό ρουζ! 

Το LIFE BLUSH WYCON είναι κάτι περισσότερο από ένα προϊόν για να ομορφύνει το πρόσωπό σου και κάτι περισσότερο από ένα μακιγιάζ τυλιγμένο σε ροζ συσκευασία!! Τα έσοδά του θα προσφερθούν υπέρ του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Κάπως έτσι εσύ που είσαι  WYCON LOVER θα ενταχθείς στις τάξεις των καθημερινών «ηρώων» που το ρουζ του νεσεσέρ σου θα έχει χρώμα ροζ για καλό σκοπό! 

note: Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες μπορείς απλά να περάσεις μία βόλτα από το WYCON κατάστημα στη Τσιμισκή 76, που αγαπάς!!Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode