Ο Dukas έρχεται για το Pink Ribbon Twist 2017!

Ο DUKAS έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να στηρίξει την Εκστρατεία για τον Καρκίνο του μαστού της Estee Lauder Greece και περιμένει τις πιστές του ακόλουθες την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 από τις  18:30 ως τις  20:30, στο πολυκατάστημα attica Τσιμισκή.

Ο Θεσσαλονικιός Dukas θα υπογράψει το ροζ βραχιόλι της ροζ εκστρατείας, αλλά και να κληρώσει ένα ζευγάρι γόβες «Pink Ribbon Twist», που σχεδιάσε αντλώντας έμπνευση από το βραχιόλι της Εκστρατείας 2017!

*To ροζ βραχιόλι διατίθεται σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών στα stand της Estee Lauder, και στα φαρμακεία από το δίκτυο της Darphin.

H τιμή του είναι 10,50 ευρώ με την αγορά του συνεισφέρετε στην πραγματοποίηση των στόχων του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ!Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode