Τα tips για τα βερνίκια που θα ερωτευτείς!

Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει και η διάθεση σου ανεβαίνει από τα hit του καλοκαιριού,  τα παγάκια  λιώνουν στο καφέ σου ήρθε η ώρα να μάθεις τα tips που κάνεις λάθος για το μανικιουρ σου!

*Σταμάτα να κουνάς το βερνίκι σου. Η σωστή κίνηση είναι να κυλήσεις το βερνίκι σου ανάμεσα στις παλάμες σου. Με τη τριβή θα ομογενοποιηθεί το χρώμα και δε θα δημιουργηθούν και φουσκάλες!

*Μικρή ποσότητα είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για στεγνώσουν τα νύχια σου. Έτσι μπορείς να περάσεις 2 σρώσεις στα νύχια σου όπως και πρέπει.

*Μη χρησιμοποιείς ασετόν στα βερνίκια σου που έχουν στεγνώσει γιατί το ασετόν καταστρέφει τη ποιότητα του χρώματος. Επέλεξα ειδικά βερνίκια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.


*Για να αφαιρέσεις το γκλίντερ με μεγαλύτερη ευκολία από τα νύχια σου απλά αφαίρεσε το βερνίκι όπως αφαιρείς το ημιμόνιμο σου. (δλδ με ασετόν και αλουμινόχαρτο).

*Άπλωσε  ένα στρώμα διάφανου topcoat κάθε δύο-τρεις μέρες για να χαρίσεις λάμψη στο μανικιούρ σου και μεγαλύτερη διάρκεια.

 

note: Τα μπλέ νύχια σε κάνουν ελκυστικότερη στα μάτια των περισσότερων αντρών ενώ τα ροζ βερνίκια νυχιών ευθύνονται για την αισιόδοξη ματιά μέσα στη μέρα!

Εσύ ποιό επιλέγεις;;

*Τα βερνίκια των φωτογραφιών θα τα βρεις στο κατάστημα της  WYCON. 

**Την επιμέλεια των φωτογραφιών έχει η Karto Photography!Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode