Υπάρχουν κανόνες στο «κάνω ραδιοφωνική εκπομπή»

Υπάρχει μία μερίδα ανθρώπων που θεωρεί πως η δουλειά του ραδιοφωνικού παρουσιαστή είναι εύκολη υπόθεση.

Εμ! Δεν είναι όλα τόσα εύκολα όσο κι αν το  κάνεις να φαίνεται ευκολάκι. Υπάρχουν πράγματα που δε γνωρίζεις για τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και παρουσιαστές που ακούς στο ραδιόφωνο.

 

Έχω σημειώσει μερικά notes για το τι σημαίνει «Έχω ραδιοφωνική εκπομπή».

 

#Υπάρχουν στιγμές που δε ξέρεις τι πραγματικά από όλες τις ειδήσεις που έχεις ανοιχτές στην οθόνη του υπολογιστή σου να πεις.

 

#Είναι πολλές οι φορές που πρέπει να γελάσεις για να έχεις «γελαστό κλείσιμο» μικροφώνου & δεν είναι τόσο εύκολο! (ειδικά αν είσαι μόνος σου)

 

#Με δύο ανάσες δε βγαίνει ένα μικρόφωνο 1 λεπτού όση εξάσκηση και αν έχεις κάνει και όση προϋπηρεσία και να έχεις.

 

#Βοηθάει να είσαι ετοιμόλογος αλλά σίγουρα βοηθάει και το αφήνεις και καμιά ατάκα έξω από το μικρόφωνο!

 

#Δε δένεις πάντα με τους συμπαρουσιαστές σου, ανεξάρτητα που στα μικρόφωνα ακούγεστε δεμένοι. Μπορεί να μην έχετε πιει ούτε καφέ εκτός εργασίας.

 

#Λόγω έλλειψης προσωπικού μπορεί εκτός από ραδιοφωνικός παρουσιαστής να είσαι και ο ηχολήπτης σου και η γραμματεία και η λογίστρια μέχρι και η καθαρίστρια του ραδιοφώνου! 


Η στιγμή που οι ραδιοφωνικές γραμμές ανοίγουν και επικοινωνεί ο κόσμος μαζί σου είναι από τις καλύτερες επιβραβεύσεις στη δουλειά σου!!!

 

*Special thanks Alexandros Abartsidis (στο ρόλο του ηχολήπτη) &  Greg Stoikos (ο φωτογράφος) 

 Χαριτωμένη

About

Από μικρή που λες είχα μία μικρή συνήθεια να πέφτω πάνω σε αγνώστους και να τους χαμογελάω, πλέον στα 23 μου έχω βελτιωθεί δε κουτουλάω πάνω τους, αλλά μιλάω ακόμα σε αγνώστους στο δρόμο! Οι φίλοι με φωνάζουν «Δήμαρχο» γιατί μπορεί να χαιρετήσω όλη τη Θεσσαλονίκη σε μία μικρή μου βόλτα. Είμαι δυναμική και πολυάσχολη υδροχοίνα πρώτου δεκαημέρου. Αγαπάω τους φίλους μου, την επικοινωνία με τον κόσμο και αν δε γίνω συγγραφέας ή παρουσιάστρια θα γκρινιάζω στο σκυλάκι μου το Νώα. Το blog ξεκίνησε για μένα μέσα σε ένα βράδυ και χωρίς στήριξη και καθοδήγηση φίλων δε ξέρω αν θα το λάτρευες και εσύ όπως εγώ. Η αλήθεια είναι πως το να κρατάω σημειώσεις είναι ένα παιδικό συνήθειο…που σήμερα λέγεται blogging! Ανακάλυψε τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου & κράτα σημειώσεις με κόκκινο κραγιόν!Θα ήθελες να μοιραστείς τις σκέψεις σου;

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Lady's Note 2016 © Copyright by CupCode